| Selam...... | |
|
+23Whi$né* KraliyetVampiri. __Love16__ xx.forever_admire.xx pelincibeyza (=Nehirrrr=) Bitter~* efemaslım büşr[a]rda |||Şeker Girl|| cg_pk m.rve__ BéyZa. asli ReeizarC_ SıLa-PeLin pelinciMehtap >>pelin<< pelin-ji Dyg_PLn = ) DeniZ ( = huzun_limani geCeCi_' 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
xx.forever_admire.xx Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 26 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri,Aşk-ı Memnu.Avrupa Yakası,Yaprak Dökümü Severim fazla ayırt etmem x) Kayıt tarihi : 30/07/09
| Konu: Geri: Selam...... Perş. Tem. 30, 2009 1:34 pm | |
| Slm Ben Bengihan ) Avril Lavigne Emre Belözoğlu Emre Aydın Fanıyım :=))) EE tabikide ASLI Enver ve Pelin Karahan fanıyım Birçok sitede admin ve mod.luğum vardır Selamlar Herkese .. | |
|
| |
geCeCi_' Administratör
Mesaj Sayısı : 4479 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Dudaktan Kalbe-Kavak Yelleri Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Selam...... Perş. Tem. 30, 2009 3:32 pm | |
| Selam canım Aramıza hosgeldın | |
|
| |
(=Nehirrrr=) Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 31 Nerden : Adana İş/Hobiler : kitap okumak,seyahat etmek,şarkı söyLemek,voLeyboL oynamak... Lakap : Esmer ßarßy Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : arka sokakLar,arka sıradakıLer,avrupa yakası,adanaLı ve kavak yeLLeri Kayıt tarihi : 15/06/09
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Tem. 31, 2009 11:01 pm | |
| h.q benqihancım aramıza bende Nehir(umarım kaLıcı oLrsn ) | |
|
| |
__Love16__ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 28 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Baba Ocağı,Kavak Yelleri,Aşk-ı Memnu Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Ağus. 21, 2009 10:15 am | |
| merhaba ben buse 13 yaşındayım selim gülgören demi lovato ve pelin karahan hastasıyım herkese iyi forumlar | |
|
| |
BéyZa. V.I.P Üye
Mesaj Sayısı : 1924 Yaş : 28 Nerden : istanbuL Lakap : BeyzosH - Beyzi Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri Aşk ve Ceza.. Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Selam...... C.tesi Eyl. 05, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
| |
KraliyetVampiri. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri/Arka Sıradakiler
Yalancısın Sen/Melekler Korusun Doludizgin Yıllar
Aile Reisi
Aşk-ı Memnu/Hatırla Sevgili
Doktorlar/Aşk Oyunu
Ezel Kayıt tarihi : 18/09/09
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Eyl. 18, 2009 1:09 am | |
| Merhabaaa. :] Ben de Burcu Buse, ama Buse'yi tercih ediyorum. 14,5 yaşımdayım, Photosop'la uğraşıyorum ve Pelin'i çok seviyorum. Kavak Yeleri ekibini de seviyorum tabi ki. =) | |
|
| |
geCeCi_' Administratör
Mesaj Sayısı : 4479 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Dudaktan Kalbe-Kavak Yelleri Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Eyl. 18, 2009 7:23 am | |
| Hg. Buse'cim Umarım kalıcısındır.. | |
|
| |
BéyZa. V.I.P Üye
Mesaj Sayısı : 1924 Yaş : 28 Nerden : istanbuL Lakap : BeyzosH - Beyzi Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri Aşk ve Ceza.. Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Eyl. 18, 2009 12:40 pm | |
| HosgeLdin Buse'm. İyi forumLar. xd | |
|
| |
Whi$né* Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : (K)avak (Y)eLLri
Ky * Kayıt tarihi : 28/05/09
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Eyl. 18, 2009 5:31 pm | |
| Selam Ben Serra :] 14 Yaşındayım Kavak Yelleri&HayLey&GG Biraz X-Tina Fanıyım .. Koyu Bir Beşiktaşlıyım Uzun Zamandır PhotoShop Kullanıyorum .. Ve PS Konusunda Iddalıyım (: Sitede Yenıyım .. Sizinle İyi Anlaşacağımı Sanıyorum Sımdıden Hosbuldum xxxxx3.
| |
|
| |
geCeCi_' Administratör
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Eyl. 18, 2009 6:59 pm | |
| | |
|
| |
Whi$né* Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : (K)avak (Y)eLLri
Ky * Kayıt tarihi : 28/05/09
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Eyl. 18, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
SarPeLin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yellerriiiii Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Geri: Selam...... Çarş. Kas. 04, 2009 7:32 pm | |
| Herkese Selamm ben Şevval 13 yaşındayımm..Ps'syle uğraşmayı severimm..Pelinide severimm ve tabikidi diğer oyuncluarıda twilight serisine aşığım özelikler roba umarım kalıcı olurummm | |
|
| |
BéyZa. V.I.P Üye
| |
| |
SarPeLin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yellerriiiii Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Geri: Selam...... Paz Kas. 08, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
#Ezgy. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : PS Lakap : KapriSu Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri, Gossip Girl, Melekler Korusun Kayıt tarihi : 10/11/09
| Konu: Geri: Selam...... Salı Kas. 10, 2009 6:33 pm | |
| Merhaba ben yeni geldim. Adım aslında değişik bir isim, ben onun eşanlamlısı Ezgi'yi kullanıyorum. (Ailemle de. =)) Siteyi çok beğendim. Çok sıcak. (: Umarım kalıcı olurummm. (: | |
|
| |
ReeizarC_ Administratör
Mesaj Sayısı : 301 Yaş : 28 Paylaşım : Ruh HaLiM : En Sevdiğim Diziler : ..... Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Selam...... Cuma Kas. 13, 2009 7:40 pm | |
| @ #Ezgy. seninde benimki gibi orjinal ismin var galiba benimde adım özen. umarım forumda iyi vakit geçirirsin[iz] | |
|
| |
ibrahimci Prenses Üye
Mesaj Sayısı : 446 Yaş : 30 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yellerim Kayıt tarihi : 15/09/09
| Konu: Geri: Selam...... Salı Kas. 17, 2009 2:53 pm | |
| | |
|
| |
UqaLa Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 25 Nerden : Giresun İş/Hobiler : televizyon izlemek bilgisayar oynamak vS Lakap : UqaLa Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yelleri,aşk-ı memnu.. Kayıt tarihi : 29/11/09
| Konu: Geri: Selam...... Paz Kas. 29, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
ibrahimci Prenses Üye
Mesaj Sayısı : 446 Yaş : 30 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yellerim Kayıt tarihi : 15/09/09
| Konu: Geri: Selam...... Ptsi Kas. 30, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
| Selam...... | |
|