Pelin Karahan Fan Club ♥ Pelin Sevenler Burda Sen Nerdesin??? ♥ |
|
| Msn Nickleri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
BéyZa. V.I.P Üye
Mesaj Sayısı : 1924 Yaş : 28 Nerden : istanbuL Lakap : BeyzosH - Beyzi Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri Aşk ve Ceza.. Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Msn Nickleri Ptsi Nis. 27, 2009 9:13 am | |
| saol cnm süperler ║║╔♥╦╦╦═╗║╚╝╠♥╦╦╗ ║╚╣║║║║╩╣╚╗╔╣║║║║ ╚═╩═╩═╩═♥ ╚╝╚═╩═╝ | |
| | | (=Nehirrrr=) Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 31 Nerden : Adana İş/Hobiler : kitap okumak,seyahat etmek,şarkı söyLemek,voLeyboL oynamak... Lakap : Esmer ßarßy Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : arka sokakLar,arka sıradakıLer,avrupa yakası,adanaLı ve kavak yeLLeri Kayıt tarihi : 15/06/09
| Konu: Geri: Msn Nickleri Ptsi Haz. 15, 2009 3:03 pm | |
| Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... HOŞÇAKAL.......... UTANGAÇ SEVDİĞİM Ne ağlayacak kadar günahkarım, Ne de göklere çıkabilecek kadar masum, Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum Ne de şuan yaşadıklarımdan mutlu, Sırlar içinde bir dünyam var, bir de sen varsın. Ne seni kaybedecek kadar cesurum Ne de seni kazanacak kadar güçlü.. SENİ SEVİYORUM CANIMSIN!!!
Öldürecektim bendeki seni, Kendimde o gücü bulabilseydim, Gömecek çukur bulamadım! Yaşayamayacaktım senden sonra… Bana kalanları mezara koymaya, Diyar diyar dolaşıp, İçime gömecektim seni oysa… Ama ben seni içimde ÖLDÜRMEYE BİLE KIYAMADIM..!!!
" Herkesin ßi meLeq'i wardIR. ßenmide ßı meLeqi'm wardı .. sOnra nOLduqunu anLamadan qitti .. meLeksz kaLdım ßen !''o'' qıttıkten sOnra hıcbırsey yOLunda qıtmedı .We ''o'' qeri qeLmeyeßiLrdi .. meLekLer koruduqu kisiyi cOk sewmezmi ? ßenimki ßeni sewdi ama cOk deiLdi.. Yinede Her$eyden cOk sewiLdi !!
Sen ßnm Ellerinden Tutabildiğim, Yanağını OkşayabiLdiğim, SarıLıp AğLayabildiğim.. Sevgilim, Dostum, Sırdaşım, Biricik Sevdam !!
[[[_dokunma!!!kırılan hayallerim batmasın ellerine!!!_]]]::
☆♫§υ¢υм §єиi §єvмєκ Ǿℓ§υή,яυнυм ¢єииєттєи κФvυℓ§υή,уαи§ıή κüℓℓєяiм §αvяυℓ§υή,§αиα ∂єğєя,∂єğєя §αиα,§єиiи α$κıή уєтєя вαиα....♫☆
єğєя haγaт вiяqüη вizє σγuη σγηaγıp, Sєηi вaşкaSıηıη кσLLaяıηa aтaяSa; Sєηi daηSa кaLdıяaćaк iLк мüziк вєηiм ćєηazє мaяşıм σLSuη.
нαуαттα šєνqι∂єη ¢нσq ηєƒяєтє qüνєηιяιм çüηкü ηєƒяєтιη šαнтєšι olмαšššš!!!!! SENİ SEVDİĞİM KADAR YAŞASAYDIM ÖLÜMSÜZLÜĞÜN ADINI AŞK KOYARDIM!!!
GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή
•Ð£ñÎZ_УgÎL kî_¥µR£gîM_Õƒ|{£§îñî_|{å¥åLãRã_VµR§µÑ••
ke$ke hep çocuq kalsaydık,hiç olmasa $imdi dizlerimiz kanardı KALPLERİMİZ YERİNE..
Aldığım nefes gibi içimdesin, nefesimi tutsam hiç çıkmasan diyorum, dayanamıyorum, ölürsem senden ayrılırım biliyorum, ölmek istemiyorum..
ßuqün ağlamayacağım,sen adıma tövbeler yaktın, Olmadın ya her gece , ßen seni damla damla gözlerimden attım
Keşke akmasa dursa zaman Herşeyin öncesi ve sonrası vardır derler ya, Yalan, aşkım Senden önce vardım belki Ama..... Senden sonra OLAMAM İNAN!!! | |
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 31 Nerden : Adana İş/Hobiler : kitap okumak,seyahat etmek,şarkı söyLemek,voLeyboL oynamak... Lakap : Esmer ßarßy Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : arka sokakLar,arka sıradakıLer,avrupa yakası,adanaLı ve kavak yeLLeri Kayıt tarihi : 15/06/09
| Konu: Geri: Msn Nickleri Ptsi Haz. 15, 2009 3:04 pm | |
| gıcıq qąpı0rm sąηą,sêηLê γąşąDıımıS γąşąη†ıLąrą.
ącımąm sąηą hįç βį ząmąη,gį† qąLdırım qöşêLêrįηdêqį qıSląrą γąsLąη.
fąrqLı 0Lmą çąβąSıηdą 0Lmąm ąsLą,güsêLlįğįm 0r†ąγą q0γąr βąş†ą.
γüŕü 0qLum èпDámıпI GöŕγiM Sèпiп βп ÜçGüпlüK sèvGiпiп èjDáDıпı S*ĸiγim ĸ0γDµγsá βiŕ ĸèŕè ĸ0γMáDıγsá βiп ĸèŕè.
γêηįLmêm sêηη gįβį êzįqLêrê,düşürmm ĸêηdįmį sêηη γąp†ııη şêrêfsįsLįqLêrê.
hêr güηüηü βêηdêη s0rDη gįdêrĸêηdê ölê,fĸ† dµr dêmêdįįmį hą†ırLąmı0rm !(anLayana)
sêvêmį0rm βêη, sêwį0rm dêmê βąηą ç0q üsüLrsη s0ηRą.
aLlahım bana seLm wermeyen quLLarının pCsini bos
ηê ĸüÇüĸ ßįR įLgİγİ ą$ĸ ηê Dê įĸį LąF êdêηİ D0S† Sąηmą !
βąĸmąssąη βąĸmąm mêrąĸlıη dêįLm,ą†ıp †µ†mąm q0Lpą dêįLm.
βįrGüη sąηą qąvµŞµrm βµηµ µηµ†mą.
gösLêrη d0Lsη,βµ sözLêrįm ącıLąrıηą ĸ0ηSη
| |
| Konu: Geri: Msn Nickleri Ptsi Haz. 15, 2009 3:05 pm | |
| KiяpikLerine ayяıLık damLacıkLarı doL uşuя HasяetinLe buhaяlaşır, güneşinLe buLuşuя Bir iç çekimi müddetLe biяbiяine kavuşuя Gökkuşağı heя яenkten özLemLeяLe oLuşuя
NéLér kazanacaqını dü$ündün hép Oysa néLér kayßéttiqini 1 ßiLsén...Koca 1 hiçé,koca 1 ßéni harcadın...Koca 1 yaLnızLık kaLdı avucunda,éLLérimin oLması qérékén yérdé.RakamLarı kovaLarkén soLda 0 kaLdın. Déqérsiz,i$é yaramayan.Oysa ki ßén séni kaç kéz yüréqimLé çarpmı$ vé sévqimé kaç kéré ékLémi$tim. DoqruLar dururkén,cévapLar hazırkén biLinmézLiqé sürdün kéndini. ßiLinmézLikLér içindé ßoquLdun,tutkuLarımLa yüzmék yériné... 0na qittin,koskoca 1 ßén dururkén yanıba$ında...ßa$Lamadan sona érdik éridik ....
| |
| Konu: Geri: Msn Nickleri Ptsi Haz. 15, 2009 3:07 pm | |
| Açar mı kanatların bir gün yine? Kelebek kaç gün var geriye? Kısacık ömür yeter mi onca hayale? Gücenme dünya hali böyle
Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde ...!
мανι вιя öℓüм σℓυя∂υ уαşαм ѕιуαнℓığıмıη αяαѕıη∂αη gєçιρ вιℓмє∂ιğιм вιя уєяє gι∂єякєη göямüşℓєя∂ι σηυ güηєşιη gözüηü αçмα∂ığı вιя zαмαη∂α gι∂єякєη∂є αğℓαмışтı мανι мανι gözуαşℓαяıηα уєηιℓєяιηι кαтмışтı уüяєğιмιη кαℓ∂ıяıмℓαяıη∂α мανι αуαк ιzℓєяι вıяαкмışтı..!
| |
| Konu: Geri: Msn Nickleri Ptsi Haz. 15, 2009 3:08 pm | |
| Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,Duyduğum en derin sevgi senin eserin,Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,Ve kurduğum en güzel hayal sensin > καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...
Sigaranın üstünde aşkın tüter bu aşk ancak mahşerde biter benden başkasını sewersen sewdiğinle birlikte geber!! >εğεя ¢ölde α¢αή bir ¢i¢εk olsαчdıή,Šεήi kuяutмαмαk i¢in hεp αğlαяdıм...<
> нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк!! > hesap verenLerden oLamadık, hep hesap soRduk!
> korku ve dehşete kapılanın kalbi yavaş atmaz!!! > ölümün sessizliğine essiz bir sedayla girdim, boğulmaktan korktuğum denizim tahmininden derinim! HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!
' séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz
né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir
GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
| |
| | | geCeCi_' Administratör
Mesaj Sayısı : 4479 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Dudaktan Kalbe-Kavak Yelleri Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Msn Nickleri Cuma Eyl. 18, 2009 12:53 pm | |
| beNim kırGınLığım aŞka seN saKın üstüNe aLınma
Hayat yeni başLıyoR derKen umuT KaybınDan yiTirdiM hayaLLerimi x(
iKimiZide aŞar o kaPınıN arDındaKi maSaL ?
göTür beNi buraLardaN yoruLdum beN bunCa oLanlarDan…
Toz peMbe hayaTınızDa kaybeTmeyiN kenDiniZi muTluluk bu geLip geÇici…
Bu haYata varYa güL geÇ artıK ya xS
YoK kaLmadı kimSeye güveNimbuRası daraLmaya başLadı en iyiSi öBür taraFa geÇeyim…
KaFmda soRu işaRetLericevaPların hePsi enDişeLi…
HayaT naSıL bir şey ne KazanDırıYor insaNLaRa Ben haYatı taNımı0Rum az anLatsaNa
yaŞama daiR umuDum kaLmaDı beN deĞer veRinCe g*Tü kaLkTı..
aŞkımızıN resMi varDı tüM renKler aKtı sevdiĞim inSanda bıRaKtı..
GörüyoRum..DuyuYoRm..SöyLüyorum..SusuYorm ! …ve giDi0rm.
SoN sözLerm iÇmde kaLdı yazıK diLim tutuLdu arTık..
ağLıyoR gözLerim tıpKı ufaK çoCuk giBi döNüp güLdürseNe gözLerimi
DeğiŞik bu şehRin inSanLarı ne aCayP yaŞntıLarı..
HerKes köTülüyoR seNi baNa beNse heP bağLıyım aşKına [L]
****** oLuP giTTi sevdiKLerim işTe bu yüzDen kaLmaDı kimSeye güveNim
Alayınız saHte sözLerinin yaLn be herKesteN neFreT ediYorum giDin hiçBiriniZi istemiyoRum.. | |
Mesaj Sayısı : 4479 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Dudaktan Kalbe-Kavak Yelleri Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Msn Nickleri C.tesi Eyl. 19, 2009 9:25 pm | |
| Artık çok geç..Gitmeliyim....!
Şuan yanımda oLsan sana neLer söyLerdim kafam hafif Dumanlı her Derdimi dökerdim Biraz ümidim olsa Ömür boyu bekLerdim...
Bir Tek düşüncem Sensin..
/...En güzel Vazgeçilmezimsin.../
Ben hatalarım için Sana yaptıkLarım için Hiç Affetmedim Kendimi...
Allah'ım yardım et Yarim göz göre göre gidiyor...
Anladım ki Sensiz yaşanmıyor Sensiz ölünmüyor..
Seni Sevdim ÖLüm biLe ayıRamadı.. | |
| Konu: Geri: Msn Nickleri C.tesi Eyl. 19, 2009 9:28 pm | |
| Nereye bakSam Sen.. <3
Giden ve kalan'ıyız işte gölgesine tutunamayan bir aşkın…
Ayrıldığımız güne inatdön(sene)geri...Tutsana elimi...
Oturmuş ağlıyorum Çaresiz çocukLar gibi...
/ ... Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım .../
Artık biz siz[li] biz[li] olacağız.
Gömerken beni! Son kez içinden seni seviyorum de.İnançsız gitmesin aşkımız… | |
| Konu: Geri: Msn Nickleri C.tesi Eyl. 19, 2009 9:32 pm | |
| GözyaşLarım bitti..
~
Kim bakar ardına sen mi ben mi..?
~
Benim adım korken senin adın buz mu? Söyle erimez mi?
~
Yanıma bin yanlış aldım yarına borçLuyum şimdi.
~
Bugünü kurtarmak isterken yarını batırmışım. | |
| Konu: Geri: Msn Nickleri Salı Ekim 06, 2009 10:16 pm | |
| benim karanliklarim onlar.. senin aydinliklarin arta kalanlar..
·÷±‡±...geçTim dünya hevesinden·÷±‡±
| hayallerimin cellatı |
Git gidebildigin kadar ne yapsam degismezsin. . benim gibi seversin ama Senin kadar sevilmezsin Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim
([..ceййetiin йüfusu artti..])
dışımda kahkalardan bir surэt..!!içimdэ kan ağlayan küçük bir vэlэt..!!:
| |
| | | !!ebru!! Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 28 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yelleri
adanalı
arka sokaklar
ezel
canım ailem Kayıt tarihi : 06/10/09
| Konu: Geri: Msn Nickleri Çarş. Ekim 07, 2009 9:45 pm | |
| Her Sözümüz Dudaklarda Gülüş Oldu Dönme İhtimali Yok Artık O Gülüşler Düş Oldu
HAYATTA KÖR OL AMA NANKÖR OLMA...
BIZ UC KISIYIZ BEN,KEYFIM VE KAHYASI
YıLLanmıŞ HayaLLéRm MuhTaÇ VrLığNa
aşk çölde bir çiçektir sulandıkça yeşerir
dünya unutursa dönmeyi rüzgar unutursa esmeyi aşıklar unutursa sevmeyi belki o zaman unuturum SENİ.....
sana bir gül veriyorum kokla ama soldurma sana bir içki veriyorum iç ama sarhoş olma sana bir kalp veriyorum sev ama aldatma
bir gün mezarcı olsam ilk önce seni kalbime gömerdim sevgilim
sen hayatımda öyle bir cümlesinki bir türlü nokta koyamadım
erkek dediğin nasıl olmalı?? ---cvpp---- taktın mı koluna yakışmalı vurdun mu duvara yapışmalı--
hayat bir tiyatro dediler.bana bir rol verdiler en acı benimki idi önce sev sonra terk et dediler.
Yüzün bi meleqi andırırdı eskiden bense aksine bi seytan olup cıktım icindeki cehennemi qörünce…
aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..!
beni sevmeyen ölsün az sevende sakat kalıp sürünsün ...!
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır. | |
| | | kübüss Moderator
Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 29 Lakap : Kübüşş Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : --KaVaK YeLlErİ--MeLeKlEr KoRuSuN--AdAnALı--ArKa SıRaDaKiLeR-- Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Msn Nickleri Paz Kas. 15, 2009 11:55 pm | |
| | |
| | | | Msn Nickleri | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|