geCeCi_' Administratör
Mesaj Sayısı : 4479 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Dudaktan Kalbe-Kavak Yelleri Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Msn Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın C.tesi Ocak 31, 2009 10:57 am | |
| MSN Nickiniz Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı●Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın●Capslı
MSN Nickinizle Arkadaşlarınızı , ailenizi , kısaca MSN kişi listenizdeki HERKESİ büyülemek istiyorsanız bu paylaşımım tam size göre!!
Ve İşte Muhteşem Kod; Kod: ·#·$4●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● Kodu kopyalayıp nickinize yapıştırmanız yeterli olacak bu güzel görünümlü nicke kavuşmak için!!
Dipnot: çoğumuz biliyoruz ama ben genede bir hatırlatma yapayım dedim nicki renkli görüntülemek için MSN Plus! a ihtiyacınız var.
MSN Plus! ı Olmayanlarıda Unutmadık Onlar İçin Kod;
Kod: ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●●
En son Pamuq_ShekeRi* tarafından C.tesi Ocak 31, 2009 7:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BéyZa. V.I.P Üye
Mesaj Sayısı : 1924 Yaş : 28 Nerden : istanbuL Lakap : BeyzosH - Beyzi Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri Aşk ve Ceza.. Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Msn Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın C.tesi Ocak 31, 2009 7:25 pm | |
| Çok sağol cnm Yaptım ben | |
|
Bitter~* Administratör
Mesaj Sayısı : 1258 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : pc,yüzmek,voleybol oynamak,muzık dınlemek,bısıklete bnmek,espırı yapmakk,hayatı yasamakk,mutlu olmak Lakap : ßiiTTer.. Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yelleri,avrupa yakası... Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Msn Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın C.tesi Ocak 31, 2009 9:21 pm | |
| saol cnmmcım | |
|
kübüss Moderator
Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 29 Lakap : Kübüşş Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : --KaVaK YeLlErİ--MeLeKlEr KoRuSuN--AdAnALı--ArKa SıRaDaKiLeR-- Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Msn Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın Paz Nis. 19, 2009 12:29 pm | |
| | |
|
KrisCoLic.. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 26 Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak YeLLeri- Aşk'ı Memnu Kayıt tarihi : 10/02/10
| Konu: Geri: Msn Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın Çarş. Şub. 10, 2010 2:47 pm | |
| | |
|
pelin_asli Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 İş/Hobiler : tv,kitap okumak,bilgisayar Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yelleri.
adını feriha koydum.
eskilerden ;
sıla
zoraki koca
hayat bilgisi
kaybolan yıllar Kayıt tarihi : 30/04/10
| Konu: Geri: Msn Nickinizde Ters Şekilde Love Yazsın Çarş. Ara. 01, 2010 11:30 pm | |
| | |
|