Pelin Karahan Fan Club ♥ Pelin Sevenler Burda Sen Nerdesin??? ♥ |
|
| Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
BéyZa. V.I.P Üye
Mesaj Sayısı : 1924 Yaş : 28 Nerden : istanbuL Lakap : BeyzosH - Beyzi Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri Aşk ve Ceza.. Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] C.tesi Ocak 31, 2009 7:04 pm | |
| | |
| | | Bitter~* Administratör
Mesaj Sayısı : 1258 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : pc,yüzmek,voleybol oynamak,muzık dınlemek,bısıklete bnmek,espırı yapmakk,hayatı yasamakk,mutlu olmak Lakap : ßiiTTer.. Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yelleri,avrupa yakası... Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] C.tesi Ocak 31, 2009 9:22 pm | |
| tesekkurler beyzacım bılıodm ama | |
| | | geCeCi_' Administratör
Mesaj Sayısı : 4479 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Dudaktan Kalbe-Kavak Yelleri Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] C.tesi Ocak 31, 2009 9:36 pm | |
| teşekkürler cnm bnde biliyodum bilmeyenler için iyi olmuş | |
| | | BéyZa. V.I.P Üye
Mesaj Sayısı : 1924 Yaş : 28 Nerden : istanbuL Lakap : BeyzosH - Beyzi Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : Kavak Yelleri Aşk ve Ceza.. Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] Paz Şub. 01, 2009 7:24 pm | |
| Bende biliyorumda belki bilmeyenler fardır diye koyım dedim inş bilmeyenlerin işine yarar=) | |
| | | Bitter~* Administratör
Mesaj Sayısı : 1258 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : pc,yüzmek,voleybol oynamak,muzık dınlemek,bısıklete bnmek,espırı yapmakk,hayatı yasamakk,mutlu olmak Lakap : ßiiTTer.. Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : kavak yelleri,avrupa yakası... Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] Paz Şub. 15, 2009 11:17 pm | |
| | |
| | | kübüss Moderator
Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 29 Lakap : Kübüşş Favorim : Paylaşım : Ruh HaLiM : YoKLaMa : En Sevdiğim Diziler : --KaVaK YeLlErİ--MeLeKlEr KoRuSuN--AdAnALı--ArKa SıRaDaKiLeR-- Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] Cuma Nis. 24, 2009 5:22 pm | |
| saoll cnm biliodum ama bilmeyenler içinn ii olmuş ellerine sağlık | |
| | | BéyZa. V.I.P Üye
| Konu: Geri: Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] C.tesi Mayıs 02, 2009 4:05 pm | |
| - queen's demiş ki:
- wow dusuncelı ınsan (:
Önmli deil Küßra | |
| | | | Msn'nize Yeni İfadeLer EkLeme [ResimLi AnLatım] | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|